2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı
06 Mart 2020

2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ Başkanlığında Hastane Yönetim Ekibi ve hekimlerin katılımı ile “Hastanemiz 2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda verimlilik planlamaları, tıbbi hizmet, mali ve idari veriler sunularak hastanede gerçekleştirilen 1 yıllık faaliyetleri görselleri ile birlikte aktaran Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ, Hastane Yönetim Ekibinin çalışanlara önem verdiğini ifade ederek çalışanların Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin marka değerine kazandırdıkları ivme için teşekkürlerini sunmuştur.

Toplantının sonunda çözülmesi gereken problemlere değinilmiş, katılımcıların öneri ve görüşleri alınmıştır.