2019 Yılı Verimlilik ve Yerinde Değerlendirmesi
28 Şubat 2020

Sağlık tesislerinin hizmet sunumu verimliliğini değerlendirmek, kaliteli ve etkili hizmet sunumda sürekliliği sağlamak, yöneticilerin ve çalışanların sağlık hizmeti sunum süreçlerine dair farkındalığını arttırmak amacıyla T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünce belirlenen ekipler tarafından “Verimlilik ve Yerinde Değerlendirme” yapılmaktadır. Bu kapsamda 26.02.2020 tarihinde Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2019 yılı Verimlilik ve Yerinde Değerlendirmesi gerçekleştirilmiştir.  Değerlendirme kriterleri kapsamında saha denetimlerini gerçekleştiren denetim ekibine Hastane Yönetim Ekibi ve ilgili birim sorumluları eşlik ederek gerekli bilgi ve belge sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Hastane çalışanlarımız, bilgi ve tecrübe paylaşımının yanında iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasını sağlayan çalışmaların etkin ve verimli yürütülmesinde, tamamlanmasında, değerlendirilmesinde yoğun gayret ve özveride bulunmuşlardır.