“Sağlık Hizmetlerinde Kalite” Konulu Eğitim

• 3.JPG
  • 4.JPG

“Sağlık Hizmetlerinde Kalite” Konulu Eğitim

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Sağlık Hizmetlerinde Kalite” konulu eğitim gerçekleşti. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ali ARSLANOĞLU’nun konuşmacı olduğu eğitime, Hastane Yönetim Ekibi ve hekim grubu katılım gösterdi.

Eğitim kapsamında açılış konuşmalarını gerçekleştiren Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ,  eğitimin önemine değinerek sağlık hizmetleri sunumundaki kalite ivmesinin daha da yükseğe çıkarılmasını hedeflediklerini dile getirdi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ali ARSLANOĞLU’nu eğitim kapsamında; Sağlıkta Kalite Standartları, Sağlık Akreditasyon Standartları, Çalışan Memnuniyeti, Hasta Memnuniyeti, Kalite Değerlendirmeleri, Kalite Birimi Sorumlulukları ve benzeri konuları katılımcılarla paylaşarak sağlık hizmetlerinin ayrılmaz parçası olan kalitenin önemini vurguladı.  Katılımcıların görüş ve önerileri ile zenginleşen eğitim akabinde Başhekim Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ tarafından Dr. Öğretim Üyesi Ali ARSLANOĞLU’na plaket takdim edildi.