Koşuyolu Ailesi Geleneksel Futbol Turnuvası Cevat Yakut Sezonu Kupa Töreni

• 3973.png
  • 3974.png

Koşuyolu Ailesi Geleneksel Futbol Turnuvası Cevat Yakut Sezonu Kupa Töreni

Sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaştırılmaları ve sporun teşvik edilmesi amacıyla “Koşuyolu Ailesi Geleneksel Futbol Turnuvası Cevat Yakut Sezonu” düzenlendi. Etkinlikteki futbol heyecanı 8 hafta boyunca Cevizli Halısaha Spor Tesisinde Perşembe günleri gerçekleştirildi. Koşuyolu Ailesinin oluşturduğu 8 takımın forma giydiği turnuvada, final mücadelesiyle şampiyon belirlendi.

“Bir Bağış Bir Hayat” teması ile organ bağışına dikkat çekmeyi amaçlayan turnuvanın final karşılaşmalarına Hastane Onursal Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT, Hastane Yönetim Ekibi, sağlık çalışanları ve birçok sporsever katılım gösterdi. Kupa töreni kapsamında konuşmalarını gerçekleştiren Hastane Onursal Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT, “Sevgili Koşuyolu Ailesi’nin ismimle adlandırdığı turnuva için onur ve heyecan duydum.” sözlerini ifade ederek etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ, birlik ve beraberlik duygularını vurgulayarak “Koşuyolu markasının bu güne kadar imza attığı başarılardan biri de kalp ve akciğer naklidir. Bizlerde bu yıl düzenlediğimiz etkinliğimizi organ bağışı temasıyla gerçekleştirerek farkındalık oluşturmayı amaçladık.” sözlerini dile getirdi. Ayrıca Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak daha heyecanlı ve daha zenginleştirilmiş organizasyonlarda bulunma temennilerini belirtti.  Hastane Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT'a değerli emeklerinin bir sembolü olarak, Koşuyolu Ailesi adına Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ tarafından plaket takdim edildi.

Geleneksel Futbol Turnuvası final karşılaşması ve kupa töreninde;  “En Centilmen Oyuncu Ödülü” Şafak AKTAŞ’a, “Gol Kralı Ödülü” Mert KOÇALİ’ye, “En İyi Seyirci Ödülü” Gültekin GEZİCİ’ye, “En İyi Organizatör Ödülü” Servet İZCİ’ye ve “En İyi Hakem Ödülü” Mehmet AĞIÇLI’ya takdim edildi.

Turnuva birincilik ödülü Teknik Servis Takımına Hastane Onursal Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT, ikincilik ödülü KVC Takımına Hastanemizde kalp nakli olan Varol KANBUR, üçüncülük ödülü İdari Takımına BJK Futbol Takımı eski oyuncusu Ali Cansun BEGEÇARSLAN tarafından takdim edildi.

Futbol heyecanının doyasıya yaşandığı turnuvada derece alan takımların ve onların en büyük destekçileri olan taraftarlarının şölen havasındaki kutlamaları devam etti. Kupa töreni sonrası yeşil saha bu defa, coşkuyla söylenen şarkılara ve tezahüratlara sahne oldu.