HIMSS 19 Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı

• SLİDER.jpg
  • WhatsApp Image 2019-10-31 at 13.45.07.jpeg

HIMSS 19 Eurasia Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı

Sürekli değişen ve gelişen sağlık bilişimi ve teknolojileri alanında yeni uygulama ve gelişmeleri keşfetmek için tüm sağlık profesyonelleri ve sağlık yöneticileri HIMSS’19 Eurasia – Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarın’da buluştu. 30 Ekim – 1 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen organizasyona yüzlerce yabancı ziyaretçi ve protokol davetlisinin yanı sıra Türkiye’den binlerce katılımcı ve uluslararası konuşmacılar katılım gösterdi.

Sağlık bilişim sektörünün tüm bileşenlerinin buluştuğu organizasyonda paneller ve eğitim toplantıları gerçekleştirilirken birçok hastane ödüle layık görüldü. HIMSS EMRAM kriterlerine göre Seviye 6 validasyonu alan 167 hastane, Seviye 7 validasyonu alan 3 hastane ile ilk defa bu yıl uygulamaya başlayan bir uygulama ile Seviye 6 validasyonu alan 7 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ödül aldı. Hastane yöneticilerine ödülleri T.C. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, HIMSS Başkan ve CEO’su Harold F. Wolf III tarafından verildi.

Ulusal ve uluslararası düzeyde kalp sağlığı başta olmak üzere tercih edilen ve referans gösterilen Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne de HIMSS EMRAM kriterlerine göre Seviye 6 validasyonu alan 167 hastane arasında yerini alarak ödüle layık görüldü.