Bilgi ve Deneyim Paylaşımı Ziyareti
28 Ekim 2019

• Slider.JPG

Bilgi ve Deneyim Paylaşımı Ziyareti

Ulusal ve uluslararası düzeyde kalp sağlığı başta olmak üzere tercih edilen ve referans gösterilen Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Rusya Federasyonu’ndan gelen Kardiyologlar tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Koşuyolu Ailesi’nin misafirperverliği ile ağırlanan heyetle bilgi ve deneyim paylaşımları yapıldı. Heyet, Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Vefik YAZCIOĞLU ve anjiyo ekibi tarafından Kateter Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen 3 yıllık RCA-CTO vakasını izleyerek “antegrad dissection re-entry” (Nano-STAR) tekniği hakkında bilgi aldı. Gördükleri ilgiden memnun kalan heyet Koşuyolu Ailesi’ne teşekkürlerini sundu.