Hastanemiz 2018 Yılı Değerlendirme Toplantısı
31 Ocak 2019

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ Başkanlığında Hastane Yönetim Ekibi ve hekim dışı tüm sağlık personellerinin katılımı ile “Hastanemiz 2018 Yılı Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda verimlilik planlamaları, tıbbi hizmet, mali ve idari veriler sunularak hastanede gerçekleştirilen 1 yıllık faaliyetleri görselleri ile birlikte aktaran Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ; Hastane Yönetim Ekibinin çalışanlara önem verdiğini, çalışanların Koşuyolu Ailesi’nin lokomotifi olduğunun farkında olduklarını ifade ederek etik, deontolojik, ahlaki ve hukuki davranış prensibini içselleştiren vatanperver görev anlayışları için Koşuyolu Ailesi’ne teşekkürlerini sunmuştur.

Sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaşması amacıyla düzenlenen ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler ve faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Toplantının sonunda çözülmesi gereken problemlere değinilmiş, katılımcıların öneri ve görüşleri alınmıştır.

• IMG_5613.JPG
  • IMG_5638.JPG