Koşuyolu Ailesi İstanbul Kültür Gezisi Gerçekleştirdi
18 Aralık 2018

Sağlık çalışanlarının yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaştırılmaları amacıyla Koşuyolu Ailesi “İstanbul Kültür Gezisi” gerçekleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Beyaz Gezi Biriminin destekleri ile düzenlenen etkinliğe Hastane Yönetim Ekibi ve Hastane çalışanları katılım gösterdi. Düzenlenen gezi kapsamında Topkapı Sarayı Müzesi, Miniatürk Türkiye Parkı ve Müzesi ziyaret edildi.

Koşuyolu Ailesi, Türk İslam tarihi miraslarının sergilendiği Topkapı Sarayı Müzesinde zamanda yolculuk yaparak tarihi keşifler gerçekleştirdi.  Ayrıca Miniatürk Türkiye Parkı ve Müzesi ile bir Türkiye turu yaptı. Avrasya Gösteri Merkezinde yemek ikramı ile tamamlanan ekinlikten memnuniyetini belirten katılımcılar, organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

• IMG_4669.jpg
  • Slider.JPG