Sağlık Tesisi 2018 Yılı 6 Aylık Değerlendirme Toplantısı
06 Ağustos 2018

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ Başkanlığında; Hastane Yönetim Ekibi ve hekim dışı tüm sağlık personelinin katılımı ile “Hastanemiz 2018 Yılı İlk 6 Aylık Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda; Verimlilik Planlamaları, Deprem Analizi Sonuçları, Tıbbi Hizmet – Mali ve İdari verileri sunarak, Hastanede gerçekleştirilen tadilat ve revizyonları görseller ile birlikte aktaran Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ; Hastane Yönetim Ekibinin çalışanlara önem verdiğini, çalışanların Koşuyolu Ailesi’nin lokomotifi olduğunun farkında olduklarını ifade etmiştir.

Sağlık çalışanları arasındaki birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaştırılmaları ve sporun teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen “1.Koşuyolu Ailesi Futbol Turnuvası”nın aktarıldığı toplantıda ilerleyen zamanlarda yapılması planlanan sosyal aktiviteler ve faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır.

Toplantının sonunda; çözülmesi gereken problemlere değinilmiş, katılımcıların öneri ve görüşleri alınmıştır.

• IMG_9498.jpg