Koşuyolu Ailesi 14 Mart Tıp Bayramı Töreni Etkinliğinde Buluştu
20 Nisan 2018

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle “14 Mart Tıp Bayramı”kutlandı.

Gerçekleşen törene; Hastane Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT, Kamu Hastaneleri 1.Bölge Başkan Yardımcısı Prof. Dr. M. Kürşat TİGEN, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ, Hastane Yönetim Ekibi, sağlık çalışanları ve sağlık profesyonelleri katılım gösterdi.

Prof. Dr. Cihangir KAYMAZ’ın “Tıp Bayramı”sunumu; Prof. Dr. Mehmet ÖZKAN’ın günün anlam ve önemine değindiği, Kamu Hastaneleri 1.Bölge Başkan Yardımcısı Prof. Dr. M. Kürşat TİGEN’in açılış konuşmalarının ardından; Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Kartal Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu Müdürü Erkan TUNÇ, öğretmenleri ve öğrencileri tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramı”nı tebrik ederek, öğrencilerin yapmış olduğu resim ve çiçekten oluşan hediyelerini Başhekim Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ’ye takdim ettiler.

Hastane Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Cevat YAKUT ve ekibi tarafından Hastanemizde kalp nakli gerçekleştirilen ve en uzun yaşayan kalp nakil hastası unvanına sahip hasta tarafından Prof. Dr. Cevat YAKUT’a çiçek takdim edildi, salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Hastanemiz Yönetim Ekibi ve Hastanemizde görevli sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramı” hakkında duygu ve düşüncelerini ifade ettiği video gösteriminin ardından Hastanemizde uzun süredir çalışan en kıdemli sağlık çalışanlarına; sağlık meslek lisesi öğrencileri tarafından çiçek takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.