2024 Yılı 1. Dönem “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını” Başarı İle Bitirdik.
03 Haziran 2024

1.dönem

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı; ilk kez kamu hastanelerinde başlatan Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, 2024 yılı 1. Dönem yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı 18.04.2024-31.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Programın açılışını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Dilek Aydın “
Sağlık bilimi ve teknolojisindeki gelişmelere, yeni tedavi ve bakım yöntemlerine uyum sağlayabilen acil, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşireleri yetiştirmenin önemine vurgu yaparak katılımcılara başarılar diledi.

İstanbul il genelinden ve hastanemizden 19 yoğun bakım hemşiresinin katılımıyla gerçekleşen program süresince; katılımcılara 120 saat teorik ve 120 saat uygulamalı eğitim olmak üzere toplamda 240 saat süren eğitim verildi. Katılımcıların tamamı programı başarıyla tamamlayarak, sertifika almaya hak kazandı.