Dünya El Yıkama Günü Etkinliği
10 Nisan 2018

EL1170.jpg
15 Ekim Dünya El Yıkama Günü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 16 Ekim tarihinde bir dizi etkinlikle beraber kutlandı. Bu kapsamda el yıkama ve el hijyeni konularına dikkat çekebilmek amacıyla tüm çalışanlara yönelik slogan yarışması düzenlendi. Kazananlar özel jüri tarafından belirlendi. En iyi ilk 3 slogana hediyeleri hastane yöneticileri tarafından takdim edildi. Ayrıca gün içersindehasta okulu kapsamında Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Arzu Ateşoğlu Aydoğan tarafından doğru el yıkama konulu eğitim düzenlendi. Tüm katılımcılara broşür, cep boy el dezenfektanı gibi gündeme uygun objeler dağıtıldı.

El hijyeni standı kuruldu. Eş zamanlı tüm kliniklere ve birimlere el hijyeni konulu afiş dağıtımı sağlandı.

KAZANANLAR:

1. 5 numaralı slogan ile  K1 Kalp Damar Cerrahisi Sorumlu Hemşiresi Gülşen DEVECEL "Su ve sabun dostumuz, mikroplar kabusumuz"

2. 4 numaralı slogan ile Gastroenteroloji kliniği sorumlu hemşiresi  Binnur MİMİR "Eller temiz olsun sağlık bizi bulsun"

3. 3 numaralı slogan ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Asiye GÜLEŞEN  "Temiz el sağlam kalp mutlu dünya sizin olsun"

• elgaleri1897.jpg
  • elgaleri2897.jpg