Koşuyolu Ailesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Koşuyolu Ailesi, belirli gün ve haftalarda yaptığı etkinliklerle sosyal farkındalık oluşturmaya devam etmektedir. Hastanemiz Yönetim Ekibi ve Kartal Türk Kızılay'ı işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hastanemizde etkinlik gerçekleştirildi. Hastane Yönetim Ekibinin çalışanlara her zaman değer verdiğini dile getiren çalışanlar bu özel günde de hatırlandıkları için teşekkürlerini dile getirdiler. Kadınların her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemine vurgu yapan Hastane Yönetim Ekibi, Kartal Kızılay Kadın Kolları Başkanı Neşe KAYNAR, Kızılay Kadın Kollarında Gönüllü Hastanemiz çalışanlarımız ve Kartal Kızılay Genç Gönülleri ile kadın çalışanlara karanfil takdim etti.