Organ Nakilli ve Nakil Bekleyen Hastalar Kahvaltıda Buluştu
23 Eylül 2019

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi akciğer nakil ekibi ile hastanemizde akciğer nakli olan ve nakil bekleyen hastalar ve aileleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik, 21 Eylül Cumartesi günü Kartal da bir restoranda gerçekleşti.

Organ bekleyişleri biten ve artık sağlıklı bir yaşam süren hastalar zor günlerinde yanında olan ve bu süreci geride bırakmalarında büyük pay sahibi olan Hastanemiz Akciğer Nakil Ekibiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Etkinlik kapsamında akciğer nakli ile sağlıklarına yeniden kavuşan hastalar,  nakil sonrasında devam eden sosyal hayatlarını ve yeniden hayata dönüş hikâyelerini paylaştılar. Ayrıca Hastanemiz Akciğer Nakil Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet Erdal TAŞÇI nakil öncesi ve sonrasında yaşanan sürecin zorlu ama mutluluk verici olduğuna değinerek organ nakli ile sağlığına yeniden kavuşan hastalar, aileleri ve hastane ekibi ile büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi.

Akciğer nakli bekleyen hastalar ve ailelerinin de yer aldığı etkinlikte hekimlere aileler tarafından plaket verilirken, nakil bekleyen hastalar nakil olan hastaların mutluluklarına eşlik ederek organ bağışı çağrısında bulundular.

• 1.jpeg
  • 2.jpeg