Hastanemizde Sağlıkta Kalite Standartları Denetimi Gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2019

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) uyum düzeyini belirlemek amacıyla T. C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı değerlendiricileri tarafından Hastanemizde denetim gerçekleştirildi. 08-10.07.2019 tarihleri arasında üç gün boyunca süren değerlendirmeler kapsamında SKS Hastane Seti esas alınarak yerinde değerlendirme yapılmıştır. Değerlendirme ekibine denetlemeler süresince Hastane Yönetim Ekibi, Kalite Yönetimi Birimi çalışanları ve ilgili birimlerin kalite sorumluları eşlik etmiştir.
Bilgi ve tecrübe paylaşımının yanında, iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasını da sağlayan sağlıkta kalite çalışmalarının yürütülmesinde, tamamlanmasında ve değerlendirilmesinde Hastane çalışanlarımız yoğun gayret ve özveride bulunarak hastanemizdeki kalite çalışmalarına büyük katkılar sağlamıştır.

• IMG_9576.JPG
  • IMG_9578.JPG