Hastanemizde "Hasta ve Sağlık Çalışanları Açısından Ramazan" Konulu Eğitim Düzenlendi

Hastanemiz Manevi Destek Birimi Uzmanı Harun CAN tarafından; “Hasta ve Sağlık Çalışanı Açısından Ramazan” konulu eğitim düzenlendi. “Ramazan Ayının Değeri Ve Önemi” konusuna değinerek “Kur’an Ramazan Ayında İnmeye Başlamıştır, Farz Olan Oruç Ramazan Ayında Tutulur, Bin Aydan Kıymetli Olan Kadir Gecesi Ramazan Ayındadır, Teravih Namazı Ramazan Ayında Kılınır, İ’tikaf İbadeti Ramazan Ayında Gerçekleştirilir, Fitre (Sadaka-İ Fıtr) Ramazan Ayına Mahsustur, Peygamberlik Ramazan Ayında Verilmiştir, Ramazan Sabır ve Her Şeyi Paylaşma Ayıdır” konularında katılımcılara bilgi verildi.