Koşuyolu Ailesi Hareketli Yaşam Etkinliği
08 Ekim 2018

Sağlıklı yaşam ve hareketli hayatın önemini vurgulamak amacıyla Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından “Koşuyolu Ailesi Hareketli Yaşam Etkinliği” gerçekleştirildi. Dünya Yürüyüş Günü kapsamında 6 Ekim Cumartesi günü Orhantepe Sahil Mevkiinden başlayarak Maltepe Sahilindeki  3.5 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen yürüyüşe Hastane Yönetim Ekibi, hastane çalışanları, basın mensupları, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören, önemli operasyonlarla hayata yeniden tutunan, kalp ve akciğer nakli olan hastalar katılım gösterdi.

Koşuyolu Ailesi tarafından fiziksel aktiviteye teşvik ve destek amaçlı 4 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında organize edilen “Koşuyolu Ailesi Hareketli Yaşam Yarışması” kapsamında katılımcılar bir ay boyunca her gün daha fazla adım atarak birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Bir aylık süreç boyunca günlük ortalama 25.000 adım sayısıyla Dr. Aydın GÜLAY birinci, 21.000 adım sayısıyla Gültekin GEZİCİ ikinci, 20.400 adım sayısıyla Osman GÜNERİ üçüncü olmaya hak kazandı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ tüm yarışmacıları tebrik ederek dereceye girenlere ödüllerini ve başarı belgelerini takdim etti. Ayrıca hastanemizde “İlk Yardımcı” Sertifikası almaya hak kazanan personellere de sertifikaları verildi.

Organizasyon akabinde Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ; Koşuyolu Ailesi Hareketli Yaşam Etkinliği”ne katılım sağlayan değerli misafirlere teşekkürlerini sundu.

• Slider.jpg