2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı
22 Ocak 2020

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ Başkanlığında Hastane Yönetim Ekibi, Hastane Eğitim ve İdari Sorumluları, Kardiyovasküler Cerrahi ve Kardiyoloji Asistan Temsilcileri ve Başhekimliğe bağlı birim sorumlularının katılımı ile “Hastanemiz 2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Başhekimliğe bağlı birim sorumlularının sunum yaptığı toplantıda 2019 yılı faaliyet değerlendirilmeleri yapılarak 2020 yılı hedefleri aktarılmıştır. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ, Hastane Yönetim Ekibinin çalışanlara önem verdiğini ifade ederek Koşuyolu Ailesi’ne büyük özveri ile katkı sağlayan tüm çalışanlara teşekkürlerini sunmuştur.

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen toplantının sonunda çözülmesi gereken problemlere değinilmiş, katılımcıların öneri ve görüşleri alınmıştır.

• slider.JPG