Hastanemiz İş Sağlığı Ve Güvenliği Kongresinde Ödül Aldı
05 Aralık 2019

Hastanemiz İş Sağlığı Ve Güvenliği Kongresinde Ödül Aldı

Sağlık Kuruluşlarında İş Sağlığı ve Güvenliği temasıyla Sağlık Akademisyenleri Derneği ve Integrated Solutions for Healthcare Qualty Consulting LLC. tarafından ülkemizde ilk defa Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi düzenlenmiştir. Başkanlığını Türkiye’den Prof. Dr. Seval AKGÜN ve Umman Sultanlığı’ndan Prof. Dr. Rashid Bin Khalfan AL ABRI'nin yaptığı kongreye Cumhurbaşkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık İşçileri Sendikası yetkilileri ve uluslararası alanda birçok konuşmacı katılım göstermiştir. Sağlık sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konularının, sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışıldığı kongrede en iyi sunum ve en iyi araştırma ödülleri sahiplerine verilmiştir.   Eğitim, öğretim ve sağlık hizmeti sunumu yönleri ile lider hastane olma vizyonuna sahip Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi de Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi kapsamında ödüle layık görülen hastaneler arasında yerini almıştır. Hastanemiz adına İş Güvenliği Uzmanı Melek KELEŞ ve arkadaşlarının yaptığı “Öğrencilerin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Algısının Değerlendirilmesi” isimli çalışma en iyi araştırma üçüncüsü ödülünü almaya hak kazanmıştır. Kongre düzenleme kurulu adına Dr öğr. Üyesi Ali ARSLANOĞLU, Hastanemizi ziyaret ederek Başarı Belgesini tarafımıza takdim etmiştir.