3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli engelli personelin talep, ihtiyaç ve beklentilerini ifade edebilmeleri amacıyla “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesi ile kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Hastane Yönetim Ekibinin katılım gösterdiği etkinlikte; çalışanların duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine olanak sağlanarak sağlık hizmeti sunumundaki katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Düzenlenen etkinlikte Hastane Yönetim Ekibi; engelsiz çalışma alanlarının daha çok geliştirilmesi amacıyla personellerin yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerine değinerek, sadece 3 Aralıkta değil, tüm yıl boyunca birlikte olduklarını vurguladı.

• slider.JPG