Verimlilik ve Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirme Toplantısı

Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ Başkanlığında Hastane Yönetim Ekibi ve kalite birim sorumlularının katılımı ile “Verimlilik ve Sağlıkta Kalite Standartları Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) uyum düzeyini belirlemek amacıyla T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı değerlendiricileri tarafından Hastanemizde yapılan denetimin sonrası düzenlenen ve geliştirilen konular değerlendirilmiştir.

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen toplantının sonunda çözülmesi gereken problemlere değinilmiş, katılımcıların öneri ve görüşleri alınmıştır.

• Slider.JPG