Hastanemizin HIMSS EMRAM Seviye 6 Değerlendirmesi Başarıyla Geçti
11 Nisan 2018

himss1170.jpg
Hastane Bilişim ve Yönetim Sistemlerinin dünya çapında örgütlenmiş birliği olan HIMSS organizasyonu tarafından Yataklı Tedavi Kurumlarının Dijital Hastane  seviyeleri EMRAM standartları altında tescil ediliyor. Hastanemiz en üst seviye olan 7’nin bir öncesi olan 6. Seviyeye gelmiş olduğunu 16.12.2017 tarihinde yapılan değerlendirme ziyareti sonunda resmileştirmiş oldu.

HIMSS EMRAM Seviye 6 ile hastanemizde yapılan sağlık hizmetlerinin daha güvenli olduğu, insani hataların en aza indirilmeye çalışıldığı, kaynakların daha verimli kullanılmaya başlandığı gösterildi. Bilişim teknolojilerinin sağladığı her türlü imkanı sağlık hizmetimizde kullanırken kalite ve güvenlikten taviz vermediğimizi belgelendiririyoruz.
Halkımıza daha iyi ve güvenli şartlarda hizmet verebileceğimiz, çalışanlarımızın daha mutlu ve saygın bir ortamda görev yapabilmesi için 7. Seviyeye kısa süre içinde çıkma kararlılığı ve gayreti içinde olacağız.

• hims897.jpg
  • hims8971.jpg