Hastanemizde Kalp Sağlığı Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
09 Nisan 2019

Davranışsal risk faktörleri yani; sağlıksız beslenme, yetersiz fiziksel aktivite, tütün kullanımı ve alkol kullanımı koroner kalp hastalığının %80’inden sorumludur. Kardiyovasküler hastalıkların çoğu risk faktörleriyle mücadele edilerek engellenebilir.

Her bir bireyin kalp ve damar hastalıklarına yol açan davranışsal risk faktörleri ile ilgili farkındalığının artırılması ve hasta olmamak için riskli davranışlarını olumlu davranışlara değiştirmesi için teşvik edilmesi gerekmektedir.

Bu bağlamda; “Kalp Sağlığı Haftası” kapsamında Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde sağlık okuryazarlığını ve kalp hastalıkları farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlikler devam etmektedir.

• IMG_7211.JPG
  • IMG_7213.JPG