Hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi Renovasyonu Gerçekleştirildi
12 Aralık 2018

Türkiye Yardımsevenler Derneği katkıları ile yenilenen Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi K Blok 1.Kat Kalp Ve Damar Cerrahisi Servisi açılışı 10 Aralık Pazartesi günü düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Açılış törenine Hastane Yönetim Ekibi ile çalışanları, Türkiye Yardımsevenler Derneği Yöneticileri, Başkanları ve Üyeleri katılım sağladı.  Hastane Yönetim Ekibi adına söz alan Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ açılış konuşmasında, "Türkiye'nin yeni yüzüne yakışan güzel bir iş çıkarıldığı düşünüyorum, Dernek sloganınızda olduğu gibi kalpten kalbe bir yol kurarak Hastanemize renovasyon sürecine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sizin gibi hem genç hem de dinamik insanlarla bir arada olmak gurur verici.  Bu birliktelikten Koşuyolu Ailesi olarak mutluyuz ve gururluyuz. İyi ki varsınız." dedi. Koşuyolu Ailesinin tıbbi başarılarından bahsederek Türkiye’de yapılan kalp nakillerinin %35’inin, akciğer nakillerinin yarısının ve Türkiye’de önemli kardiyolojik vakalarının Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirildiğine değindi. Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ,  konuşmalarında “Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kardiyoloji ile Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dallarında çalışan tüm akademisyenler hem Türkiye bazında, hem de dünya bazında oldukça önemli başarılara imza atmışlardır.” sözlerini ifade etti.

Türkiye Yardımsevenler Derneği tanıtım videosunun izletildiği törende Beyoğlu Başkanı Saadet SUYOLCUOĞLU; İşbirliği içinde çok güzel bir iş çıkarttıklarını ifade ederek “Biz ahde vefayı çok seven bir gurubuz. Bu hastanede 4. işbirliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bütün şubelerimizin katkılarıyla gerçekleşen bu işbirliğimizi çok severek yaptık ve zoru başardık.” dedi.  Katkıda bulunan herkese teşekkürlerini ileterek “sıhhatli ve güzel işler yaptığımız zaman sağlımızı da koruyoruz, huzurla bakıyoruz ve iyi yaşıyoruz. Bu katkılarımız bizlere sağlık olarak geri dönüyor.“ sözleriyle konuşmalarını tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından servis renovasyonunda katkıları olan Dernek Başkan ve üyelerine teşekkür plaketleri verilerek, K1 Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi tüm katılımcılar ile ziyaret edildi.

• IMG_4362.jpg
  • IMG_4414.jpg