3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli engelli personelin talep, ihtiyaç ve beklentilerini ifade edebilmeleri amacıyla “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesi ile kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Hastane Yönetim Ekibinin katılım gösterdiği etkinlikte; çalışanların duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine olanak sağlanarak sağlık hizmeti sunumundaki katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Hastane Yönetim Ekibi ve hastane personelini katılımı ile interaktif bir şekilde gerçekleştirilen etkinlikte; engelsiz çalışma alanlarının daha çok geliştirilmesi amacıyla görüş ve önerilerini dile getiren personeller; etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. Hastane Yönetim Ekibi ise Koşuyolu Ailesinin sadece 3 Aralıkta değil, her aralıkta birlikte olduğunu vurguladı.

• IMG_3905.jpg
  • IMG_3907.jpg