Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Cenk Hilmi KILIÇ; İstanbul 1990 doğumlu. 2011 yılında Önlisans eğitimini İngilizce Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, 2013 Yılında Lisans Eğitimini Kamu Yönetimi ve 2015 yılında Yüksek Lisans Eğitimini İngilizce İşletme olarak tamamladı. Halen Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi Doktora programı öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir. Sağlık Yönetimi alanında ulusal ve uluslararası birçok kongre ve seminerlere katılmış olmakla beraber akademik ve uygulamaya yönelik çeşitli bildiri ve makaleleri bulunmaktadır.  2017 yılında Çin Halk Cumhuriyetin de,  Çin Ticaret Bakanlığı ve Uluslararası İş Akademisi (Academy for International Business Officials) ortaklığında düzenlenen ''Gelişmekte olan Ülkelerde Sağlık Yatırımları ve Hastane Yönetimi'' konulu seminere katılarak 1 ay süreyle eğitim almıştır. Toplumsal gelişim ve duyarlılık çerçevesinde çeşitli Sivil Toplum kuruluşları ve Spor Kulüplerinde başkan ve yöneticilik görevlerini sürdüren Cenk Hilmi KILIÇ; 2013 yılı ile 2018 yılları arasında Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2018 yılı Mayıs ayı itibariyle Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürlüğü görevini yürütmektedir.