Koşuyolu Ailesi Hemşireler Haftası Etkinliğinde Buluştu
25 Mayıs 2018

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası ve Hemşireler Günü kapsamında Koşuyolu Ailesi hemşireleri ile birlikteydi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ Başkanlığında tüm Hastane Yönetim Ekibi ve sağlık çalışanları katılım gösterdi.

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan KIRALİ,  etkinlik kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında;Hemşirelik Haftası ve Hemşireler Gününün önemini vurgulayarak hemşirelerin bu kıymetli gününü tebrik etti. Ayrıca hemşirelerin bu anlamlı gününde bu etkinlik platformunun oluşmasında emek verenlere teşekkürlerini sundu. Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Asiye GÜLEŞEN konuşmasında meslek hayatı süresince edindiği tecrübelerle; güvenli bakım, profesyonellik, fark yaratabilme, etkin iletişim, dengeli güç, sevgi, şefkat gibi birçok kavramı ele alarak meslektaşlarınınduygu ve düşüncelerine ışık tuttu. Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Akademisyenlik yapan Prof. Dr. Besti ÜSTÜN, mesleki alanda gerçekleştirdiği sunumuyla hemşirelik mesleğini vurgulayarak güç teması çerçevesinde bilgi, iletişim ve değişim gücü gibi birçok önemli başlıklara değindi.

Hastanemiz Yönetim Ekibi, Hastanemizde görevli sağlık çalışanlarının “Hemşirelik Mesleğini” tek kelime ile ifade ettiği video gösteriminin ardından Koşuyolu Ailesine uzun süre emek verip katkı sunan en kıdemli sağlık çalışanlarına teşekkür plaketleri takdim etti. Hastanemiz sosyal Komitesi tarafından planlanan ve Hastanemiz hemşireleri arasında düzenlenen “Yaşama Dokunan Eller” fotoğraf yarışmasında dereceye giren eser sahiplerine ödülleri sunuldu. Hemşirelik mesleğine mizahi ve eğlenceli bir dokunuş yapan “Hemşire Objektifinden Yeşilcam Capsleri” ve karaoke etkinlikleri ile son bulan organizasyon, Koşuyolu Ailesinin zihinlerinde bir tebessüm olarak yer edindi.

• WhatsApp Image 2018-05-10 at 17.52.09 (1).jpeg