Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları

Sema BAHÇECİ;  1970 yılı Artvin ili Şavşat ilçesi doğumlu olup, ilk orta ve lise öğrenimini Artvin’de tamamladı. Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunu olup, Maltepe Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Bölümünde yüksek lisans eğitimi tez aşamasındadır.  1988 yılında Artvin Devlet Hastanesi’nde mesleki hayatına başlamış, 1995 ile 2000 yılları arasında İstanbul Pendik Güzelyalı Sağlık Ocağı Sorumlu Hemşireliği, 2000 ile 2007 yılları arasında İstanbul Pendik Sağlık Grup Başkanlığı Bulaşıcı Hastalıklar Şubesi ve Hizmet içi Eğitim Koordinatörlüğü görevini yürütmüştür. 2008 ile 2010 yılları arasında Pendik Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrahi Servisi Sorumlu Hemşireliği, Başhemşire Yardımcılığı, 2010 ile 2012 yılları arasında Başhemşirelik, 2012 ile 2015 yılları arasında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevini yürütmüştür.  Marmara Üniversitesi katkısıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü, İstanbul Üniversitesi Hastane Yönetimi,  Mavi Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı sertifikalarına sahiptir. Pendik Kaymakamlığı ve İl Sağlık Müdürlüğünce verilen teşekkür ve takdir belgelerine sahip olup, evli ve 2 çocuk annesidir. Sema BAHÇECİ; 2015 yılı itibariyle halen Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Ayşe DOĞRUYOL; 1986 yılında İzmir ili  Menemen ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Menemen’de tamamladı. 2008 yılında Kafkas Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 2013 yılında “Yoğun Bakım Hemşireliği” kursunu başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. 2016 yılında Acıbadem Üniversitesinde Hemşirelik Esasları Cerrahi Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2008 yılında İzmir’de Özel bir Hastanenin Acil Servis Biriminde 1 (bir) yıl görev yaptı. 2009 yılında Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde göreve başladı. 2011 yılında Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’nde Rehber Hemşirelik yaptı. 2012 yılında Cerrahi Yoğun Bakım Sorumlu Hemşireliği ile görevlendirildi. 2010 yılından itibaren çeşitli kongre ve sempozyumlara katılarak sertifika programlarında konuşmacı olarak görev aldı. Poster sunumları mevcuttur. Evli ve 1 çocuk annesi olan Ayşe DOĞRUYOL; 2017 yılından itibaren Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.