İdari ve Mali İşler Müdürü

Ferhat DURAN; 1981 yılında Amasya ili Merzifon ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Amasya’nın Merzifon ilçesinde tamamlayıp, 2014 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde Sağlık Yönetimi Alanında Yüksek Lisans yaptı. 2001 ile 2008 yılları arasında Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde, 2008-2010 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışmış, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür. 2010 ile 2011 yılları arasında Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcılığı ve Hastane Müdürlüğü, 2011 ile 2012 yılları arasında Pendik Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı, Sancaktepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastane Müdürlüğü yapmış, 2012 ile 2017 yılları arasında Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. İstanbul Valiliği ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünce verilen teşekkür ve takdir belgelerine sahip, birçok kurs ve eğitime katılım belgesi mevcuttur. Yabancı dil olarak İngilizce ve Arapça bilen, evli ve 1 çocuk babası olan Ferhat DURAN; 2017 yılı itibariyle Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.